Egyptens Prinsesse

Oplev den helt nye spilleautomat Egyptens Prinsesse, som er fyldt med mystiske skatte og store gevinster!

Start spil
Prinsesse Nefertiti

Egyptens Prinsesse er fyldt med vinderchancer

Egyptens Prinsesse er en helt ny online spilleautomat, der funkler med diamanter, magiske sten, egyptiske tegn og spændende symboler. Når først du er kommet i gang, vil du opleve at intensiteten i spillet er skruet helt op, og at spændingen er helt unik. Saml mindst 7 identiske symboler fra nederste linje og vind store gevinster. Jo flere identiske symboler du rammer, jo større bliver din gevinst. Det er simpelt og helt sikkert sjovt!

Start spil
OrbenPyramide

Orben i toppen giver free spins og magiske indsatser

Den mystiske pyramide der gemmer på Egyptens Prinsesse og alle de store gevinster, har en funklende ydre skal. For hver gang du rammer en gevinst vil siderne af pyramiden lyse op. Ram så mange gevinster som muligt i samme spin, og pyramidens side vil lyse op i en eksplosion af elektrisk energi, der tænder den mystiske orb i toppen. Sker dette, vil du blive belønnet med gratis spins, udskiftende symboler eller magiske indsatser.

Start spil
Spil symbol NefertitiSpil symbol kat venstreSpil symbol kat højre

Prinsessen venter i pyramidens indre

Inderst inde i pyramiden, og skjult ved første øjekast, venter Egyptens Prinsesse. Hvis du er heldig, kommer du måske ind i hendes skjulte kammer. Find de 2 kattestatuer, så de tændes i toppen af pyramiden og find til sidst statuen af Prinsessen. Finder du alle 3 symboler blandt de mange andre skatte, vil pyramidens indre åbne op for hele 2 Jackpotchancer eller andre gevinstchancer. Er du heldig, vil Prinsessens kammer åbne sig og give dig muligheden for at vinde den helt store Nefertiti Jackpot.

Start spil

Egyptens Prinsesse

Dybt inde i den egyptiske ørken, blandt mange ruiner, gemmer der sig et mystisk fænomen, oplyst af en funklende orb. Omgivet af det iskolde sand og kun synlig i mørket, står den store guldbelagte pyramide og beskytter Egyptens Prinsesses mange skatte. Er du heldig, får du måske adgang til Prinsessens gemte rigdomme.

Start spil