Tryghed

Hos PIP går tryghed og underholdning hånd i hånd

Spil er og skal være for underholdningens skyld. Det er sådan, vi har udviklet spillene på PIP.DK - for underholdningens skyld. Lige så vigtigt er det for os, at spil foregår i trygge rammer. Derfor har vi hos PIP indført en række tiltag, der giver dig sikkerhed og tryghed. Vi mener nemlig, at underholdning og tryghed sagtens kan gå hånd i hånd.

Derfor vil du som spiller på PIP.DK bl.a. opleve at:

  • Aldersgrænsen for registrering er 21 år
  • Vi kontakter dig på mail eller telefon, hvis dit spillemønster ændrer sig
  • Der er ingen VIP programmer. Spil for hyggens skyld

Derudover har vi nederst på siden samlet en række gode råd til dig som spiller. Vi ønsker nemlig at sikre dig den bedst mulige oplevelse, når du besøger os. Sådan spiller vi hos PIP.DK

Vi tror på, at det altid kan betale sig at være på den sikre side og at sikkerhed og tryghed ikke behøver at gøre oplevelsen mindre sjov. For hvad tager det egentlig fra oplevelsen, at din bil har en airbag og du tager selen på, inden du trykker på speederen? Eller badevingerne på, inden du hopper i poolen?

Vil du vide mere?

Klik på punkterne for at læse mere om, hvordan du kan sikre dig selv et sundt og fornuftigt spillemønster - og hvordan du kan få hjælp, hvis du føler, du har svært ved at styre din spillelyst.

Hvad er Ludomani?
Test dig selv
Begrænsning af indbetalinger
Udelukkelse hos PIP.DK
Hjælpelinjen StopSpillet
Center for Ludomani
Filtrering- og blokeringssoftware
Godkendelse fra Spillemyndigheden

Læs også hvordan vi sikrer din spiloplevelse på PIP.DK