Danske spilleautomater med KÆMPE jackpotter!

Jackpots 142.260,80 kr.

Tag på en bedårende aftentur i det vidunderlige og fantasifulde Slaraffenland. Her funkler gevinsterne i takt med Lykkehjulenes snurren og Andedammens plasken. Prøv lykken i Flipper eller trippel alle dine gevinster med Magisk Indsats! Det bliver en oplevelse du aldrig glemmer!

Jackpots 19.240,74 kr.

Vidste du at Mælkevejen gemmer på vidunderlige gevinster og smukke, rå diamanter? Tag med rumfærgen til en fjern galakse og vind den store Supernova Jackpot. Stjernestøv er en fantastisk spilleautomat og giver dig en hel unik spiloplevelse, som du med garanti aldrig har prøvet før! Gevinsterne gives når diamanter hænger sammen i stjerne-formationer. Spræng kæmpediamanterne og udløs en eksplosion af helt store gevinster!

Jackpots 217.013,28 kr.

Der var engang... Legenden fortæller om en modig Helt, som reddede sin landsbys rigdomme tilbage fra den onde Troldmand. Tag med til et magisk eventyrland, hvor store rigdomme ligger gemt i Troldmandens Hytte, på bunden af Ønskebrønden og dybt inde i Den Fortryllede Skov. En dansk legende har lagt stemme til den fortryllende eventyrbog.

Jackpots 246.149,51 kr.

Sol, sommer, eksotiske biler og ræs om 1. pladsen i det store, smukke Grand Prix! Vind over modstanderen i bilkort og nyd de fantastisk smukke biler der drøner forbi din luksusgarage. Spot guldbilen for den helt store jackpot! Og bare rolig, selvom du ikke er så meget til biler, så er der timevis af unik underholdning og kæmpe gevinster at hente i Pip.dk’s mest omfattende spil til dato. VROOOOOOM!

Jackpots 214.393,17 kr.

Så er der BANKO! Tag med i vores hyggelige bankohal hvor der bliver spillet dejlig dansktop musik. Udover frosne ænder og propfyldte gavekurve, er der også rigtig store gevinster at hente i både Banko! spillet og på skrabelodderne. Gamle Ole!

Jackpots 218.449,19 kr.

Her er fyldt med sød og erotisk sengekantshygge. Hvis du er heldig skal I spille I Lykkens Tegn på sengen og have mulighed for at vinde pip.dk's allerstørste gevinster! Her har du både held i kærlighed og i spil...

Jackpots 211.829,04 kr.

Fuglene synger og bladene pusler i det danske sommerland. Tag til Kronborg og find store gevinster bag døre og vinduer eller smut på en fantastisk drømmeferie rundt i hele landet med gevinster og skjulte præmier i hver by du besøger. Du vælger selv ruten.

Jackpots 155.357,53 kr.

Mmmmm, nu er det tid til noget lækkert! Masser af dejlig dansk slik og selvfølgelig masser af fantastiske gevinster! Saml chokoladepastiller til en spændende tur på lykkehjulet, hvor gevinsterne bliver større og større jo længere tid du spiller.

Store gevinster, sjov og underholdning

Pip.dk er Danmarks eneste online casino med udelukkende unikke, dansk-udviklede spilleautomater!

Vores mission er at tilbyde flotte, underholdende, egen-producerede spillemaskiner til danske spillere. Vi har skabt et enkelt website uden for mange dikkedarer, for hos os er du og spillene i fokus.

Vi ved, at en god spilleautomat både skal give en masse gevinster, men også kunne give dig underholdning i timevis. Udover at udbetalingsprocenten skal være så høj som mulig, så skal der hele tiden kunne ske noget nyt og uventet – selv efter mange timers spil.

Vores certificerede tilfældighedsgenerator og spilmatematik sikrer dig den højest mulige udbetalings-procent samtidigt med at alle maskiner, har nøjagtigt samme teoretiske chancer for at ramme de store gevinster.

Det er fair for dig og alle de andre spillere – ligegyldigt dit spilbudget.

Held og lykke!