Om pip.dk

Velkommen til pip.dk

Siden 2016 har vi underholdt tusindvis af danskere. Vores spilsite er smækfyldt med fantastiske, forunderlige og fede spilleautomater. Vi udvikler selv spillene. Du skal nemlig have en oplevelse udover det sædvanlige, når du spiller hos os. Derfor er det også kun på pip.dk, du finder de populære automater: Oceanic, Stjernestøv, Egyptens Prinsesse, Slaraffenland, Maiden Voyage, Rainforest Rollers og mange flere. Og vi har altid nye spil på vej.

pip.dk er et enkelt, overskueligt, danskejet spilsite. Vi ved, hvad der skal til for, at du har det sjovt, for vi er selv inkarnerede spillere. Det betyder bl.a. masser af gevinster, bonusspins og vilde jackpots. Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte vores kundeservice. De kan helt sikkert hjælpe dig. Faktisk er de så dygtige, at de har den højeste score på Trustpilot af alle spiludbydere i Danmark.

På pip.dk er du også sikret fair play. Vores certificerede tilfældighedsgenerator og spilmatematik sikrer dig altid den højest mulige udbetalingsprocent. Du har også nøjagtig samme teoretiske chance for at ramme de helt store gevinster uanset, hvilken automat du spiller på.

pip.dk er godkendt af Spillemyndigheden

Vi har spillelicens udstedt af Spillemyndigheden – den danske stats organ for onlinecasino- og bettingvirksomhed. Det betyder, at vi er underlagt og har bestået en lang række tests omkring sikkerhedskrav, tilfældighedsgenerator, udbetalingsprocenter, ansvarlighed og meget, meget mere.

Vi bestræber os på at tilbyde vores spillere gennemskuelige bonustilbud. Vores gevinster er jævnt fordelt, og du er altid med i udtrækningen af de store jackpots – ligegyldigt hvor stor eller lille din indsats er.

pip.dk – Slap af. Spil med.