Din sikkerhed

Din sikkerhed på pip.dk

Sikkerhed er blandt pip.dk’s topprioriteter.

Således overholder vi den til enhver tid gældende lovgivning, så du kan føle dig 100% tryg ved at være en del af pip.dk.

Læs vores betingelser og regler

Spillemyndigheden

Spillemyndigheden

pip.dk’s betingelser reguleres af Spillemyndigheden og den danske spillelovgivning. Spillemyndigheden er ansvarlig for kontrol og udstedelse af spillelicenser i Danmark og er en selvstændig instans under Skat.

pip.dk har licens til at udbyde spil i Danmark og er underlagt kontinuerlig og daglig kontrol af Spillemyndigheden.

Læs mere om Spillemyndigheden

NEM ID

NEM ID

For at beskytte din spilkonto bedst muligt, anvender pip.dk NemID login.

Sikkerheden omkring NemID er i højsædet, og som sagt skal du huske tre ting for at bruge NemID. Disse tre ting er samtidig en vigtig del af sikkerheden i løsningen: Noget du ved (dit bruger-id og din adgangskode), og noget du har (dit nøglekort).

For at misbruge dit NemID skal en it-kriminel både opsnappe dit bruger-id og din adgangskode og have fat i dit nøglekort. Dermed er NemID meget bedre beskyttet mod indbrudstyve og hackere end mange andre løsninger, der kun er beskyttet af en adgangskode.

Læs mere om NEM ID

NemKonto

NemKonto

Din NemKonto er den bankkonto, som offentlige myndigheder bruger, når de skal udbetale penge til dig. Det er en helt almindelig bankkonto, som du har i forvejen. Du vælger selv hvilken af dine almindelige bankkonti, som du ønsker at benytte som din NemKonto.

Alle udbetalinger fra pip.dk kan kun ske til en dansk ‘NemKonto’ tilknyttet dit CPR-nummer. Det vil ikke være muligt på anden måde at få gevinster eller indestående udbetalt. Ved udbetaling er det påkrævet, at du er verificeret via NemID. Dette er for at sikre at dine penge kun kan udbetales til dig.

Læs mere om NemKonto

E-mærket

E-mærket

e-mærket er hele Danmarks garanti for sikker og gennemsigtig handel online og er med til at bekæmpe fup og svindel på nettet. pip.dk er certificeret med e-mærket, og har jurister til løbende at gennemgå websitet for at sikre trygge og tillidsfulde rammer for dig som spiller.

Læs mere om e-mærket Se vores certifikat

3D Secure

3D Secure

3D Secure er en fællesbetegnelse for sikkerhedsstandarderne Verified by Visa og MasterCard SecureCode, der er udviklet af Visa og MasterCard.

Når der bruges 3D Secure, tilføjes der et ekstra sikkerhedstrin i indbetalingsforløbet. Det foregår ved, at du modtager en engangskode på sms, som skal indtastes lige efter du har indtastet dine kortoplysninger.

Læs mere om 3D Secure

PCI DSS Compliant

PCI DSS Compliant

PCI DSS er en forkortelse for Payment Card Industry Data Security Standard og er en sikkerhedsstandard, der gælder hele kortbranchen. Formålet med PCI DSS er at forbedre sikkerheden i forbindelse med kortbetalinger for forbrugere verden over, ved at sikre høje fælles krav og standarder for alle virksomheders behandling af kortdata.

pip.dk lever op til samtlige af disse standarder, og de 12 specifikke krav, som hver især er med til at sikre din tryghed ved indbetaling til din spilkonto.

Læs mere om PCI DSS Compliance

FORCE Technology

FORCE Technology

Online spil og spilleautomater skal være godkendt af Spillemyndigheden i Danmark for at være lovligt udbudt på markedet. Vi samarbejder med FORCE Technology. som tilbyder syn af online spil og spilleautomater, og hjælper med godkendelsen iht. gældende lovgivning. Godkendelsen giver dig, som spiller, garanti for, at spilleautomaten fungerer korrekt og udløser de lovede gevinster.

Læs mere om FORCE Technology

FortConsult

FortConsult

Vi ved, at dine personoplysninger er følsomme, og vi behandler dem derefter, når du afgiver dem til os på hjemmesiden.

For at forebygge eventuelle hackerangreb på pip.dk, foretages der systematisk og løbende sikkerhedsscanninger af alle tilknyttede systemer. Dette udføres af FortConsult, som er Skandinaviens førende it-sikkerhedsfirma.

Læs mere om FortConsult

TimeGruppen

TimeGruppen

TimeGruppen står for revision- og regnskabsdelen af pip.dk og fungerer desuden som rådgiver inden for alle økonomiske områder. TimeGruppen holder ligeledes styr på alle på skatte- moms- og afgiftsregler, og har nogle af landets dygtigste revisorer og skattespecialister.

Læs mere om TimeGruppen

PWC

PWC

Vi samarbejder med PWC, Price Waterhouse Coopers, som hjælper os med at sikre, at vi lever op til alle procedurer og regnskabstekniske krav, der kræves, for at have spilletilladelse i Danmark. Dermed er vi altid sikre på, at al lovgivning og alle retningslinjer bliver overholdt.

Læs mere om Price Waterhouse Coopers